Akcije Aerodroma do kraja godine

Bez autora
Apr 25 2010

Prema zvaničnim informacijama Agencije za privatizaciju, ukoliko sve neophodne procedure budu obavljene na vreme, radnici Aerodroma „Nikola Tesla“ moći će da dobiju besplatne akcije svoje firme do kraja 2010. godine.Radnici će akcije dobiti čim se usvoje izmene zakona, izvrši korporativizacija Aerodroma, odnosno proceni vrednost kapitala radi utvrđivanja procenta učešća zaposlenih i kapital se iskaže u akcijama, za šta je zakonski rok 30. jun ove godine i kada Vlada Srbije donese odluku o prenosu kapitala građanima i zaposlenima. To znači da bi do kraja godine sve moglo da bude odrađeno.

Akcije Aerodroma do kraja godinePrema zvaničnim informacijama Agencije za privatizaciju, ukoliko sve neophodne procedure budu obavljene na vreme, radnici Aerodroma „Nikola Tesla“ moći će da dobiju besplatne akcije svoje firme do kraja 2010. godine.

Prema zvaničnim informacijama Agencije za privatizaciju, ukoliko sve neophodne procedure budu obavljene na vreme, radnici Aerodroma „Nikola Tesla“ moći će da dobiju besplatne akcije svoje firme do kraja 2010. godine.

- Radnici će akcije dobiti čim se usvoje izmene zakona, izvrši korporativizacija Aerodroma, odnosno proceni vrednost kapitala radi utvrđivanja procenta učešća zaposlenih i kapital se iskaže u akcijama, za šta je zakonski rok 30. jun ove godine i kada Vlada Srbije donese odluku o prenosu kapitala građanima i zaposlenima. To znači da bi do kraja godine sve moglo da bude odrađeno - odgovor je Agencije za privatizaciju.

Radnici i bivši zaposleni Aerodroma Nikola Tesla prijavljivali su se za besplatne akcije tokom 2008. godine. Ukupan iznos novca koji će dobiti svaki pojedinačni radnik zavisi od godina radnog staža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik